Кирил Петков изрази мнение по актуални за страната теми. Правителството прави

...
Кирил Петков изрази мнение по актуални за страната теми. Правителството прави
Коментари Харесай

Кирил Петков: Премиерът Денков ще осигури на България нормална зима

Кирил Петков изрази мнение по настоящи за страната тематики. 

Правителството прави най-смислените стъпки във връзка и с диверсификацията на газа, и на местата, откъдето можем да го купуваме, само че също и не прави прибързани стъпки по отношение на горивата. Подходът към " Лукойл " е доста последователен. Това сподели през днешния ден пред публицисти в Плевен един от водачите на коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България "  Кирил Петков, предава Българска телеграфна агенция.

Той акцентира, че акад. Денков има сдържан, само че корав метод и тъкмо това ще даде " тъкмо това, на което всички ние се надяваме - една естествена зима ".

" Виждаме, че рисковете, които ни се случват, се преодоляват сносно. Видяхте, че рисковете, които бяха при проблемите със земеделците се стигна до рационално решение, при рисковете с миньорите също се стигна до рационално решение ", акцентира Петков.

" Правителството стартира да вдъхва доверие на всички ни ", добави той. По думите му доверието към държавното управление и към акад. Денков стартира да става по-високо, в сравнение с към господин Борисов или към другите водачи на политически партии.

Относно промяната на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен Петков разяснява, че се надява, това да не е конюнктурно решение.

Той добави, че от " Продължаваме промяната - Демократична България " подават всеки сигнал за подозрения за пазаруване на гласове - публично към Министерство на вътрешните работи, към регионалните дирекции, към основния секретар. " Най-опасното в изборите е купеният избор. Ако няма платен избор, България ще осъмне друга страна след локалните избори ", съобщи Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР